Met de trein naar londen

De Olympische spelen gaat binnenkort plaats vinden, en u kunt er bij zijn. U kunt er al voor een super laag tarief bij zijn om toch dat ene ding te doen voordat u het niet meer mogelijk is om te realiseren. U stapt op de trein naar Londen en bent er binnen twee uur. U stapt dan uit in Londen en kunt ook nog genieten van de Olympische zomerspelen 2012. U kunt vanaf 50 euro per persoon al een ticket reserveren richting Londen.

U heeft verschillende mogelijkheden om in Londen aan te komen. U kiest niet zomaar voor deze wereldstad met zijn 7,5 miljoen inwoners is er altijd wel wat te beleven. Met de Olympische spelen in aantocht deze zomer kunt u helemaal u ogen goed de kost geven met de vele evenementen in de stad. U hoeft zich ook al niet onveilig te voelen in deze gigantische stad er zijn deze zomer meer dan 30000 beveiligingsmensen in de stad om ervoor te zorgen dat u niks kan gebeuren. Dit moet een veilig gevoel geven.

Hoe komt u in Londen met de trein?

Er is een speciale Kanaal tunnel die is aangelegd tussen Frankrijk en Engeland. De Tunnel loopt van Calais in Noord-Frankrijk naar Folkestone in Kent. Deze tunnel wordt gebruikt door Eurostar, deze verzorgen trein reizen van Brussel, Parijs en naar Londen. De tunnel wordt ook gebruikt om goederen te transporteren van en richting Engeland. Eurostar maakt gebruik van hogesnelheidstreinen die u uiterst comfortabel en heel snel naar Londen te vervoeren. De reistijd bedraagt als u kiest om eerst naar Parijs te reizen en daarna naar Londen bent u ongeveer 2 uur en 4 minuten kwijt om vanaf Parijs naar Londen te reizen met de trein. Als u ervoor kiest om vanaf Brussel te vertrekken richting Londen wat sinds kort mogelijk is dan bedraagt de reistijd maar 1 uur en 51 minuten. Door de ontwikkeling van de hogesnelheidslijn in Londen en het Verenigd Koninkrijk is de reistijd aanzienlijk teruggebracht tot onder de twee uur.

Het Engelse rails netwerk is nog steeds in ontwikkeling en zodoende zal de reistijd nog verkort worden. Tot 2003 was de eindhalte Station Londen Waterloo, maar op 14 november 2007 werd het laatste gedeelte van het Engelse hogesnelheidstraject in gebruik genomen, dit zorgde ervoor dat het eindstation werd verplaatst naar St. Pancras International. (St. Pancras international staat op de eerste plek op de lijst van allermooiste stations van de wereld) Boven het station vind u ook nog een prachtig hotel dat wordt uitgebaat door de Marriot International. Dus als u nog geen station heeft gevonden dan kunt u er altijd voor kiezen om een nacht in klasse te verblijven in het Marriot Hotel boven het eindstation. Op dezelfde dag dat dit bekend werd gemaakt kwam ook het nieuws dat er een ontwikkeling in gang is gezet en dat er wordt onderzocht of het mogelijk is om het hogesnelheidstraject uit te breiden om ook vanaf Amsterdam naar Londen te kunnen reizen met de trein en zelfs naar Keulen.