Goedkope online vliegtickets voor iedereen

Wanneer je op zoek bent naar goedkope vliegtickets kun je op het internet vrijwel altijd wel iets vinden. Dit is alleen vrij moeilijk wanneer je niet beschikt over een vergelijkingssite die ervoor zorgt dat ook de aanbieders die bij jou misschien minder bekend zijn ook aan bod komen. Dit krijg je voor elkaar door op een website welke prijzen van vliegtickets vergelijkt al je wensen in te vullen en daarna aan de slag te gaan met de resultaten. Deze resultaten bestaan uit alle beschikbare vliegtickets die te boeken zijn op dat moment. Er wordt hierin geen onderscheidt gemaakt tussen vliegmaatschappijen. Alle denkbare mogelijkheden worden duidelijk en overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

Online goedkope vliegtickets vinden
Als je, na slechts een halve minuut te hebben gewacht zomaar alle mogelijkheden voor je hebt liggen is het aan jou de taak om de volgende stap te zetten. Je kunt de zoektocht geheel aanpassen aan je eigen wensen. Misschien betaal je liever iets meer voor wat extra bagage. Of wie weet is het voor jou belangrijk dat je meer beenruimte hebt. Dit is bij sommige vliegmaatschappijen nou eenmaal beter geregeld dan bij anderen. Je basis is dus het vinden van de goedkoopste vlucht. Vervolgens maak je zelf de keuze of voor je eventuele extra’s iets meer geld wilt neerleggen. Dit gebeurt buiten de vergelijkingswebsite om. Hiervoor zit je dan al op de websites die de aanbiedingen demonstreren.

Zoeken en vinden
Bij het vinden van de goedkoopste vliegtickets is het dus van belang dat je eerst wel gaat zoeken. Je kunt niet verwachten dat je bij de eerste zoekactie gelijk het goedkoopste ticket in handen hebt. Hoe zou je dit ook kunnen weten wanneer je niet weet wat de andere maatschappijen in hun aanbod hebben. Juist daarom is een prijsvergelijker voor vliegtickets zo handig.

Kaartje boeken op de NS Hispeed website

Het is heel eenvoudig om op de website van NS Hispeed treinkaartjes te bestellen. In dit artikel laten we je zien hoe het bestellen van tickets op de site van NS Hispeed werkt.

Kies je vertrek station, bestemming en datum van vertrek

Met de NS Hispeed website kun je vanaf je vertrek adres een reisschema samenstellen. Dit is erg handig, zo houden ze rekening met je totale reistijd en zie je in een overzicht wat je te wachten staat.

Reisopties

Je kunt vervolgens aangeven in welke klasse je wilt reizen. De eerste klas tickets zijn duurder dan tweede klas treintickets. Vervolgens kun je aangeven dat het om een enkele of een retourticket gaat.

Reizen met fiets, rolstoel of huisdier?

Het is niet mogelijk om dit online te regelen. Informeer hier voor bij de NS Hispeed balie of bij de de klantenservice van NS Hispeed.

Wie is de reiziger

NS Highspeed wil ook weten wie de reiziger is, om zo rekening te kunnen houden met diverse kortingskaarten en abonnementen. Je kunt zelf aanvinken welke kortingen van toepassing zijn op jou.

Resultaten

Je ziet dan een overzicht van de beschikbare treinkaartjes en de daarvoor geldende tarieven. Per dag kan de prijs anders liggen. Hoe eerder je reserveert en boekt hoe goedkoper het kaartjes is.
Behalve de prijzen zie je ook de reistijden, de route, de vertrek en geschatte aankomsttijden

Reserveren/ drukte

Het is belangrijk om op tijd te reserveren wil je meer keuze hebben in de vertrekdata. Ook is de prijs een stukje voordeliger wanneer je op tijd reserveert.

Boeken

Zodra je je keuze gemaakt heb kun je de tickets boeken. De getoonde prijzen zijn inclusief belastingen. Bij boekingen via internet rekent NS Hispeed geen administratiekosten.
Ook heb je nog de optie om een annuleringsoptie te nemen. Hiermee kun je later je treinkaartje nog wijzigen.

Boekingsbevestiging, ontvangst ticket en betaalwijze

Je vult je gegevens in en kunt aangeven op welke manier je de tickets wilt ontvangen en tenslotte kun je afrekenen met iDeal, Visa, Mastercard of AMEX om de bestelling te bevestigen.

NS International

NS International s een van de websites waar je goedkoop tickets naar Londen kunt boeken.

zoektickets

 

Prijzen, wat kost het via NS International

Hoe eerder je boekt hoe goedkoper de treinkaartjes zijn.

Verder is de prijs afhankelijk van de volgende factoren: de beschibaarheid van de tickets, mogelijkheid om de reis te wijzigen en de optie om de reis te kunnen annuleren. Via NS International zijn drie soorten tickets te boeken: No-flex, Semi-flex en Flex tickets.

  • No Flex zijn de goedkoopste tickets welke niet wijzigbaar zijn.
  • Prijzen varieren tussen de € 79 – € 212
    Semi Flex ticktets kunnen worden gewijzigd, maar dit kost 40eur. Prijzen liggen tussen de € 217 – €299 (2de klas tickets) en € 228 – € 348 (1e klas tickets).
  • Flex tickets zijn vrij te wijzigen en dit kan kosteloos. De prijs is vanaf € 430 en dit zijn eerste klas tickets.

 

Hoe lang is de reistijd?

De trein reis naar Londen duurt ongeveer 4 uur en 40 minuten, dit is als je vertrekt vanuit Amsterdam.

Zie de reistijden als je vertrekt uit Schiphol, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Amsterdam – Londen 4:39 5:38

Schiphol – Londen 4:26 5:22

Rotterdam – Londen 3:58 4:51

Utrecht – Londen 5:00 5:45

 

Contact met NS International:

Telefoonnummer: 0900 – 9296/keuze 2 (0,35 euro per minuut)

NS International Klantenservice

Postbus 2552
3500 GN

Utrecht

 

Ervaringen met NS International

Heb je gereserveerd bij NS International en wil je graag je mening of review geven over dit bedrijf dan kan dat hieronder.

Sta links op de roltrap!

Met de Olympische Spelen voor de deur heeft Londen een gids uitgebracht waarin staat hoe je je als toerist dient te gedragen. De Londenaren irriteren zich het meest aan toeristen die links op de roltrap staan. Rechts sta je en links loop je!

Ga je met de trein naar Londen om de Olympische Spelen bij te wonen? Lees dan het artikel op Guardian en BBC.

Zegt een Brit “Sorry” tegen je? Dan weet je vanaf nu dat sorry geen sorry betekend. Ze willen hiermee niet hun excuses aanbieden, ze zeggen eerder: “Kunt u niet opletten?”

Op de Londonist.com staat een artikel hoe je in 29 verschillende talen kunt aangeven dat iemand op de verkeerde kant van de roltrap staat!

Lees tips: