Uit welke reisklassen kunt u kiezen?

U kunt bij Eurostar kiezen uit drie verschillende klassen:

Standaard:

U krijgt een gereserveerde zitplaats in een 2 om 2 zit configuratie en u heeft de mogelijkheid om snacks en eten te bestellen in de bar. U moet als u een standaard klasse kaartje heeft minimaal 30 minuten voor vertrek al inchecken. U mag maximaal 90 minuten voor vertrekt inchecken. Als u speciale behoeftes heeft zoals een rolstoel of meer bagage meeneemt dan regulier en u heeft hulp nodig bij het instappen dan kunt u het beste 45 minuten voor vertrek inchecken.

Standaard Premier:

Als u net iets meer wilt dan het standaard klasse dan heeft u bij het Standaard premier pakket een gereserveerde zitplaats in een 2-1 zit configuratie en er wordt voor u een maaltijd gereserveerd, u heeft ook een ruime en comfortabele zitplaats met een stopcontact en een gratis tijdschrift. U moet net zoals bij de Standaard klasse minimaal 30 minuten van te vore in checken.

Business Premier

Dan is er nog een klasse als u comfortabel en rustig in de trein wilt zitten en zo min mogelijk gestoord worden. De Business Premier klasse is voornamelijk voor zakenreizigers er wordt u een volledige maaltijd aangeboden inclusief champagne. U heeft een flexibele incheck tijd en u heeft een afzonderlijke balie zodat u erg snel geholpen kunt worden. Deze klasse heeft nog een bijzondere service, als u bijvoorbeeld veelte vroeg of veelte laat komt dan wordt u geholpen bij het om boeken van u ticket, u  wordt geholpen om zo min mogelijk tijd te verliezen. U heeft een gegarandeerde zitplaats in een van de trein die mogelijk zijn.

U wordt een boarding guarantee geboden. U hoeft met deze klasse maar 10 minuten voor vertrek in te checken. In de exclusieve Business Premier lounges krijgt u als reiziger gratis snacks en verfrissingen, u heeft een keuze uit allerlei wereldkranten en tijdschriften een gratis internetverbinding, wifi en live nieuwsuitzendingen op mooie televisieschermen. U heeft een comfortabel rijtuig met een ideale werkomgeving, u heeft ruimte om te werken in een grote ruime zetel en u heeft een stopcontact aan de zitplaats. U mobiel werkt ook prima behalve als u in door de kanaaltunnel rijdt. U kunt wel u laptop aansluiten en u werk voorbereiden voordat u aankomt op de eindhalte.